جامع‌ترین پژوهش انجام‌شده در تاریخ علم تغذیه

ارتباط بین تغذیه و سرطان، بیماری‌قلبی و چاقی 


مجموعه‌ی 2 جلدی

اثر کالین کمبل . توماس کمبل

ترجمه‌ی آرش حسینیان

نشر مثلث، چاپ اول، 1396

جلد اول: 384 صفحه/ رقعی/ 28 هزار تومن

جلد دوم: 272 صفحه/ رقعی/ 25 هزار تومن

موضوع: تغذیه، پزشکی، سلامت، رژیم‌های غذایی، سرطان، بیماری‌قلبی، چاقی، صنایع غذایی، سیاست، داروشناسی

خرید از کتابفروشی‌ها و فروشگاه اینترنتی بامیلو


معرفی اثر:

این کتاب با زبانی ساده، اما دقیق و علمی، به توضیح ارتباط بین نوع تغذیه و بیماری‌های مختلف از جمله سرطان‌ها، بیماری قلبی، دیابت، چاقی و بیماری‌های خودایمنی می‌پردازد و نشان می‌دهد رژیم‌ غذایی یکی از کلیدی‌ترین ابزارهای ما برای پیشگیری، کنترل و حتی درمان بسیاری از مرگبارترین بیماری‌های مزمن است.

تمرکز اصلی این کتاب بر محصولات حیوانی به عنوان عامل اصلی ابتلا به بیماری‌های مختلف است و به ویژه نقش منفی پروتئین حیوانی به دقت مورد بررسی قرار گرفته است. 

در ادامه، نقش مخرب صنایع غذایی، دانشگاه‌ها، و رسانه‌ها در گمراه‌ساختن مردم نسبت به تغذیه صحیح و علل بیماری مورد بررسی قرار می‌گیرد.

این کتاب یکی از پرفروش‌ترین کتاب‌های تغذیه در ایالات متحد است که از سال 2006 تا 2013 بیش از یک میلیون نسخه از آن به فروش رفته است.